Rens

Hensen

Singer & Songwriter


396514711_5_RXO5Rens Hensen is al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met muziek. Rond zijn 16e is hij begonnen als slagwerker in verschillende bands. Later is hij zich gaan ontwikkelen als zanger en song writer.

Na meegedaan te hebben aan de regionale zangwedstrijd Amstel Ons Talent  had hij de smaak te pakken en is zich vanaf dat moment gaan toeleggen op het schrijven van zijn eigen songs.

In een volgepakt podium Paradox te Tilburg had hij zijn 1e CD presentatie. Daarna volgde enkele uitverkochte concerten in de Schouwburg van Almere.

Een aantal jaren terug heeft hij zijn 1e videoclip “Memory Lane” uitgebracht en deze clip is op Fandalism, een muziek site van Facebook wereldwijd al meer dan 45.000 maal bekeken, zie http://fandalism.com/free68  Het script voor de clip heeft hij samen met Martijn Kerkhofs geschreven en de productie was in handen van Maurice Steenbergen. De clip is ook te zien op de portfolio pagina van deze website.

Bob van der Houven , bekend van het televisie programma “Rail Away” zei er het volgende over: Prachtige, sfeervolle clip, en een heel mooi nummer! In alle opzichten geslaagd!!

Deze clip en de gelijknamige song heeft hij samen geproduceerd met Martijn Kerkhofs van de Triple Moon Studios te Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland.

Hij werkt al jaren samen met compagnon en producer Martijn Kerkhofs en heeft met hem dan ook al zijn songs opgenomen. Momenteel zijn ze bezig met een reeks nieuwe songs waarvan eind mei de release zal zijn. Binnenkort krijgt men al een voorproefje met Stay  & Ever Since. Hier hebben ook diverse muzikanten een bijdrage aan geleverd.